Books squad

Îți place să citești și să te uitți la filme/ seriale? Aici ai cele mai sincere recomandări!


Decăderea filmelor „Descendenții”

Deșii seria de filme „Descendenții” este o serie pentru copii, mie îmi place. Am văzut fiecare film la puțin timp după apariția în America. Ceea ce am observat la cele 3 filme din serie, este cum ajung să fie prea bine comercializate pentru ce oferă la momentul lansării. Nu am găsit numărul banilor investiții pentru crearea filmelor, dar după cum se prezintă pare că au oferit mai puțin „sprijin” celui de al treilea film în comparație cu celelalte 2.

6ac

Nu zic că povestea celor 3 filme, în esență,  este scrisă prost sau prea trasă de păr. Povestea în sine este chiar foarte bună. Problema majoră, din punctul meu de vedere, este faptul că, deși este diferență de timp destul de mare într- e filme, pare că nu au acordat destul timp creării filmelor, sau cel puțin al ultimului, care cred că are cele mai multe probleme. De exemplu, un detaliu care l-am observat în ultimul film, este costumul de bestie a lui Ben. La acel costum trebuia depus cel mai mult efort sau să fie folosit SGI ca la dragonul în care se transformă Mal sau tentaculele Umei.

images

O altă greșeală pe care o găsesc tot la ultimul film, este comercializarea proastă. SPOILER ALERT DIN „DESCENDENȚII 3” Din trailer se înțelege destul de clar că Hades ar fi cel care cauzează problemele, dar de fapt nu e așa. Audery sa gândit să devină rea pentru că nu poate fi regină, iar Hades are un rol destul de minuscul. Nu știu dacă au schimbat totul pe ultima sută de metri sau nu, deși așa pare, dar nu mi se pare ok să dai publicului indicii despre ceva, să îi faci să se entuziasmeze, ca mai apoi să îi lovești cu ceva ce nu are nici o legătură cu ce ai insinuat la început. (până și posterul arată ceva total diferit de realitatea filmului)

Detalii generale despre flme:

MV5BMTA5MTE2Mzc5MjReQTJeQWpwZ15BbWU4MDk0Njg2ODUx._V1_UX128_CR0,0,128,190_AL_„Descendenții” : – anul apariției: 2015;

– durată: 112 minute;

– notă IMDb: 6,3/ 10. (eu cred că merita măcar un 8);

– plot: În regatul magic din Auradon, Prințul Ben, fiul Regelui Bestie și al Reginei Belle, se pregătește să urce pe tron. Prima sa proclamație oficială: copiii de pe Insula Pierduților, unde locuiesc cei mai cunoscuți răufăcători, ar trebui să primească șansa de a trăi în Auradon. Mal, Evie, Carlos și Jay călătoresc pentru prima dată în viața lor în afara insulei pe care erau izolați.Aceștia reușesc să salveze Aurodonul din mâinile Maleficii.

MV5BMjI5MTA4MTk2N15BMl5BanBnXkFtZTgwNjY2NDUwMjI@._V1_UY268_CR0,0,182,268_AL_„Descendenții 2” : – anul apariției : 2017;

– durată : 111 minute;

– notă IMDb: 6.5/ 10;

– plot: Când presiunde de a fi o prințesă perfectă devine prea mult pentru Mal, aceasta se la rădăcinile ei rele de pe Insula Pierduților acolo unde inamica ei Uma, fiica Ursulei din „Mica sirenă”, ia luat locul autoproclamându- se regină orașului. Uma încă nemulțumită că nu a fost selectată de Ben să mergă in Auradon cu ceilalți copii răufăcători, își adună gașca de pirți, incluzându-i pe fiul lui Gaston, Gill și cel al Căpitanului Hook, Harry pentru a distruge bariera dintr-e pierduți si Auradon și pentru ai elibera pe toți răufăcătorii închiși acolo.

MV5BMjM1MTgyNDQyOF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTgwMjQ4NzM@._V1_UY268_CR0,0,182,268_AL_„Descendenții 3” : – anul apariției 2019;

– durată: 106 minute;

– notă IMDb: 6,9/ 10 (nu înțeleg de ce, dar în fine);

– plot: Mal, Evie, Jay și Carlos merg pe Insula pierduților să ia cu ei în Auradon alți 4 copii, așa cum au fost și ei aleși. Când sceptrul lui Maleficent și coroana reginei din Auradon sunt furate, familia regală crede că un alt răufăcător a evadat și decid să închidă bariera definitiv, dar se dovedește că nu răufăcătorii sunt de vină de data asta.

Vedeți? Audrey apare cu spatele și dacă nu te uiți la film nici nu îți dai deama că e ea.



Lasă un comentariu

About me

O simplă cititoare care își spune părerea. Sper ca recenziile mele să vă ajute să vă alegeți lecturile, serialele și filmele care sunt pe placul vostru.

Buletin de știri

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe